Valpkull

Planerad kull

Tindra (Suhlegan Rheta) kommer att paras i kommande löp med Scott (SEUCH Gribskoven`s Sleipner) troligen i slutet på februari eller början på mars 2021.

Tindra är en sökare med stor kapacitet och duktig viltfinnare. Hon är premierad på fältprov. Läs mer om Tindra i menyn ”Hundarna”.

Tindra

Scott är en hane med toppenmentaliteten, han har hög jaktlust i kombination med mycket bra följsamhet och dresserbarhet. Scott är elithund samt svensk och internationell utställningschampion.

Scott

Scott och Tindra har en kull på 7 valpar som föddes 6 mars 2020. Dessa har visat sig vara duktiga talanger med mycket fin mentalitet, precis som sin mor och far. Vi har själva en avkomma, Siri, från den kullen.

Snöfjället Destiny Huntress ”Siri”

En valp efter denna kombination kommer att göra varje valpköpare lycklig, ett säkert köp. Både Tindra och Scott har HD A och HD-index för parningen är 114, vilket är väldigt bra. Se nedan filmer på Tindra och Siri. För mer information och intresseanmälan skicka en kort beskrivning av dig/ni till novatindra@outlook.com

Tindra fågelarbete premiären 2020
Siri efter Scott och Tindra, här 7 månader

Aktuell kull

Ingen kull för tillfället


Tidigare kullar

Kull 1

Te Fixa x Suhlegan Sun Run Codee

6 valpar födda hösten 2008

Kull 2

Te Fixa x Ripkullens Rollex

6 valpar födda hösten 2010

Kull 3

Steggkjerret’s Nova x Gribskoven’s Sleipner

9 valpar födda 24 aug  2018

Kull 4

Suhlegan Rheta x Gribskoven’s Sleipner 

7 valpar födda 6 mars 2020

Kull 5

Steggkjerret’s Nova x Klaphattens Franz

6 valpar födda 8 nov  2020